Woensdag 3 april gaat Tutku Yüksel in gesprek met Sinan Çankaya

Foto: Bibliotheek Wageningen

Op 3 april trapt de bibliotheek de maand van het gastcuratorschap van Tutku Yüksel af met een bijzondere ontmoeting. Yüksel gaat dan in gesprek met Sinan Çankaya, schrijver van boek Mijn ontelbare identiteiten.

Dit boek is voor Tutku een van de belangrijkste van haar lijst, omdat het haar leerde dat zij niet alleen is in haar zoektocht naar thuis zijn.

Erbij horen en ontheemding

In haar eigen woorden: “Toen ik begon met het samenstellen van deze collectie was een ding meteen duidelijk: voor de opening wil ik Sinan Çankaya uitnodigen. Hij is schrijver van het boek ‘Mijn ontelbare identiteiten‘ dat drie jaar geleden uit is gekomen. Dat boek heeft me een taal gegeven om te praten over opgroeien in Nederland als kind van Turkse migrantenouders, over ‘erbij’ horen en ontheemding.”

Reserveer je plekje

De avond begint om 20:00 uur, wil je erbij zijn? Reserveer dan snel je plekje op de website. In verband met de Ramadan wordt er een kleine Iftarmaaltijd aangeboden om het vasten te breken. Geef bij je aanmelding aan of je hiervan gebruik wilt maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen