Vier de landelijke BoekStartdag bij de bblthk op zaterdag 1 juni

Foto: De Bibliotheek

Op zaterdag 1 juni opent de bblthk haar deuren extra vroeg speciaal voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders/verzorgers met een feestelijk programma!

Er is van alles te doen en te beleven, van voorleesactiviteiten en spelletjes tot op de foto gaan met onze mega-Nijntje.

Activiteiten voor dreumesen en peuters

Van 09.15 tot 09.45 uur neemt Roos Veenvliet van Dansroosjes dreumesen mee op avontuur om de magie van de maan te ontdekken. Gaan jullie mee? Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 2 jaar. Inschrijven kan via bblthk.nl/agenda.
De rijke fantasiewereld van peuters en kleuters worden geprikkeld met verhalen en muziek van 10.15 tot 10.45 uur. Deze activiteit is ideaal voor avontuurlijke peuters en kleuters van 2, 3 en 4 jaar. Schrijf je gratis in via bblthk.nl/agenda. Wees er snel bij want vol=vol!

Doorlopend programma

Te laat voor het inschrijven? Gelukkig is er een doorlopend programma van 09.00 tot 11.00 uur voor iedereen! Durf jij op de foto met onze mega-Nijntje? Of kom je een eigen berenmasker knutselen? Er is een silhouettenquiz met al je favoriete boekpersonages! Voor de allerkleinsten is er een babychill-zone, waar je samen kan genieten van een boekje in een rustige omgeving. Voor ouders/verzorgers is er een voorleesquiz en kan je van alles leren over voorlezen.

Kom zaterdag 1 juni gezellig naar de bblthk en beleef een ochtend vol verhalen, muziek en plezier. De BoekStartdag is een speelse aangelegenheid om de liefde voor boeken en lezen bij de allerkleinsten te stimuleren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen