OGDD dansfeest in De Wilde Wereld op 30 september

20 sep 2023, 20:24 Nieuws
dansfeest 2023
OGDD Dansfeesten
Op zaterdag 30 september is er weer een OGDD (Onze Generatie Draait Door) dansfeest in “De Wilde Wereld” in Wageningen. Dit keer met naast Wiebe ook de nieuwe DJ Yvy.
Jan van Bakel (de DJ met baard) had voorafgaand aan de corona al aangegeven te gaan stoppen als OGDD DJ. Dit samen met onze onmisbare gastvrouw aan de deur en de partner van Jan: Frouke. Voor Jan was de Top 2000 avond zijn laatste OGDD-optreden. Door de komst van Yvy gaat OGDD nog meer terug naar de basics. Zij zal veel van haar muziek direct met vinyl vanaf haar twee draaitafels verspreiden.

Pop, funk en disco

Ook samen met Yvy weer een melange van dansvloerdwingende (retro)pop, funk, rock&roll, soul, (hard)rock, twist, latin, disco, wereldmuziek en reggae. Tijdens deze tijdreis van 60’s tot het heden krijgen de ook bij jonger publiek populaire 70’s en 80’s zeker aandacht. Het wordt weer een ongedwongen en laagdrempelig dansfeest voor alle generaties (neem gerust je ouders of kinderen mee; Wiebe en Yvy zijn ook schoonvader/ schoondochter). Een gezellige avond waarnaar je zowel als groep als in je eentje kunt gaan. Dansen op goede muziek gebracht met een aanstekelijk enthousiasme; veelal herkenbaar en soms alternatief.

Tina Turner

Ook zullen er weer swingende historische en hedendaagse beeldopnamen van live optredens worden getoond op een groot scherm. Tina Turner zal zeker haar plekje krijgen. Een toegangskaartje kost €5,00, waarvan een deel gaat naar het goede doel V!VE l’Initiative voor meisjes en vrouwen in Burkina Faso, Mali en Ghana.
De avond kent een redelijk vroege start (21:30 uur) om ook aan de groep die geen nachtbraker meer zijn een volwaardige swingavond te bieden en duurt tot 02:00 uur. Een toegangskaartje kost €5.00 , waarvan een deel gaat naar het goede doel V!VE l’Initiative voor meisjes en vrouwen in Burkina Faso, Mali en Ghana.

Informatie

  • Een toegangskaartje kost €5,-
  • Het adres van De Wilde Wereld is : Burgtstraat 1, 6701 DA Wageningen.
  • tijd: van 21.30 - 02.00
  • Voor informatie over “Onze Generatie Draait Door” zie: www.ogdd.nl . Er is ook een facebook-pagina: www.facebook.com/OGDDFeesten