Ouderavond Startpunt: pubers, gamen en sociale media

31 mei , 9:59 Nieuws
pexels pixabay 159395
Op dinsdag 4 juni van 19.30 tot 21.00 uur is in het Startpunt een ouderavond over het onderwerp ‘Pubers, gamen en sociale media’. Wil je meer weten over dit onderwerp dan ben je van harte welkom.
Deelnemen is gratis.

Waar gaat het over?

Vraag je je af hoe games werken en wat ze zo aantrekkelijk maakt voor uw puber? Of ben je bezorgd over de verslavende werking van gamen? Of waarom uw puber zoveel tijd besteedt aan sociale media?
Tijdens deze ouderavond komen de positieve kanten en de risico’s van gamen en sociale media aanbod. Veel opvoeders vragen zich af welke invloed ze hebben op het gamegedrag en sociale mediagebruik van hun puber. U heeft vaak meer invloed dan u misschien denkt. Aan de orde komt hoe u op een positieve manier praat met uw puber over verstandig gamen en sociale media gebruik. Ook hoor je hoe u hierover afspraken maakt. Er is de mogelijkheid uw vragen te stellen en ervaringen met andere opvoeders te delen.
De ouderavond wordt in samenwerking georganiseerd door Iriszorg, Solidez Welzijn en het Startpunt.

Locatie en aanmelden

Startpunt Wageningen, Rooseveltweg 408A, Wageningen . Kijk voor meer informatie en om aan te melden op www.wageningen.nl/ pubersgamensocialemedia