Kom softballen bij de Matchmakers in Wageningen!

Infield training
Foto: Matchmakers

HSC Matchmakers is de enige softbal club van Wageningen. Het is een kleine, maar open club en elk jaar weten ze er weer een sportief jaar van te maken.

De leden zijn erg divers: jong en oud, veteranen en beginners, Nederlanders en internationalen, studenten en werkenden.

Trainingen hervat

Afgelopen maand zijn de trainingen voor de softbalteams van de Matchmakers hervat. Nu ze met zijn allen gewend zijn aan de sportrichtlijnen omtrent Covid-19, stellen zij dee trainingen graag weer open voor anderen.

Mag jij door de coronarichtlijnen jouw sport nog niet uitoefenen of lijkt het je gewoon leuk om softbal uit te proberen? Kom dan snel eens kijken of, nog leuker: meedoen! Voor je besluit lid te worden, kun je drie keer meetrainen om te zien of softbal iets voor jou is.

Het damesteam traint op maandag- en woensdagavond van 19:00 tot 20:30 uur. Het herenteam traint op donderdagavond van 19:00 tot 20:30. Ze zijn te vinden op sportpark de Zoom (Zoomweg 4, 6704PE Wageningen) en ondanks dat softbal een zomersport is, wordt er wel het hele jaar door getraind.

Meld je aan via [email protected]. Lees van te voren wel even het trainingsprotocol op de website: matchmakers-wageningen.nl.

Matchmakers

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden