Ruim 150 kinderen genoten van de eerste SAM Sportweek Zomer

Foto: Sportservice Wageningen

Ruim 150 Wageningse kinderen hebben genoten van de eerste editie van de SAM Sportweek Zomer op sportpark de Bongerd.

De week, georganiseerd door Sportservice Wageningen en Zwembad de Bongerd is een groot succes geworden!

Klimmen, rollen, springen, gooien…

SAMSchermen, hockey, tennis, atletiek en natuurlijk zwemmen. Dat waren de sporten die op het programma stonden. De sportaanbieders La Prime, Rugbyclub Wageningen, WMHC en Pallas ’67 verzorgden een afwisselend sportprogramma. Zwembad de Bongerd stond garant voor heerlijk zwemplezier.

Geen overbodige luxe met het tropische weer! Een gezond tussendoortje en lunch, veel drinkwater en een verfrissend ijsje op de slotdag complementeerde het programma.

SAM de wasbeer is het boegbeeld van Sportservice voor alle sport- en beweegactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Een brede motorische ontwikkeling en het doen van verschillende beweegvormen zoals klimmen, rollen, springen, gooien, vangen, dansen, rennen en balanceren staan daarbij centraal.

♦♦♦

Wageningen.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maanden verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Mark Peeters via de telefoon: 06 – 36454332 of via de mail: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden