Zet de stap en ga de Wandeluitdaging aan

28 sep , 9:17 Sport
240924wandeluitdaging sportservice de vallei pers
Om inwoners van de gemeenten Wageningen, Ede en Rhenen te stimuleren op pad te gaan, organiseert Sportservice De Vallei de Wandeluitdaging.
Twaalf weken wandelen in groepsverband. De wandelschoenen aan en lekker naar buiten. Genieten van de omgeving, heerlijk ontspannen en toch gezond in beweging zijn. Bovenal is het gezellig en stimulerend om samen met anderen te wandelen. Iedereen kan meedoen. - met of zonder gezondheidsproblemen en van elke leeftijd.
Groepswandelingen
Er zijn groepswandelingen in Bennekom, Ede, Harskamp, Rhenen en Wageningen. De wandelingen gaan vanaf donderdag 3 oktober van start. Bij de wandeluitdaging wordt wekelijks gewandeld onder begeleiding van een buurtsportcoach van Sportservice De Vallei. Daarnaast lopen verspreid over de 12 weken sport- en zorgprofessionals mee, zoals praktijkondersteuners en fysiotherapeuten. Er wordt rekening gehouden met ieders niveau.
Meedoen en meer informatie
Met uitzondering van Rhenen wordt op donderdag 3 oktober gestart met de wandeluitdaging. Rhenen start op maandag 7 oktober.
Deelname voor 12 weken bedraagt eenmalig € 7,50 per persoon. Kijk voor de details van elke wandeluitdaging en om aan te melden op https://sportservicedevallei.nl/wandeluitdaging.