Mooie line-up bij de derde Muziek bij de Buren Wageningen

Sun Inside is er in 2018 ook weer bij
Foto: Veluwezoom In Beeld

Uniek aan Muziek bij de Buren is dat de optredens plaatsvinden in huiskamers verspreid door de hele stad. Voor de derde keer presenteert Wageningen, wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent.

Zondagmiddag 9 december 2018 kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot elektronische beats. Onbeperkt genieten van de Wageningse muzikaliteit en gastvrijheid. De optredens zijn vrij toegankelijk.

2017: Veel Wageningers trotseerden de sneeuw voor Muziek bij de Buren

Opening bij THUIS

Traditie getrouw zal de officiële opening plaats vinden bij THUIS aan de Stationsstraat 32. Hermanus Artisticus, stadsdichter Ivanka de Ruijter, dansschool Bransz en Martijn Adelmund werken samen om de middag op een bijzondere manier te laten starten. Niet te missen!

Dit jaar openen 38 huiskamers verspreid over de stad hun deuren voor bezoekers. Een nieuwe toevoeging aan het programma is de New Talent Livingroom. Muzikanten met passie en talent maar nog niet zoveel ervaring krijgen hier een podium.

Het complete programma is te vinden op wageningen.muziekbijdeburen.nl en in de programmakrant die verspreid ligt door de stad (o.a. bij de bblthk, THUIS Wageningen, Forum, Columbus, Gemeentehuis).

Diner en eindfeest

Na een gezellige muzikale middag staat voor de muzikanten en de bewoners van de huiskamers, een maaltijd klaar bij Theater Junushoff. Een mooie gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Wil je als bezoeker een hapje mee-eten geef je dan op door een mail te sturen naar [email protected]. Kosten €7,50 p.p. Tussen 17.30 en 19.30 uur zal Toine Kookt klaarstaan bij het buffet om iedereen van een heerlijk maaltje te voorzien. Reserveren is wel verplicht.

Het eindfeest, met een aantal optredens, is vrij toegankelijk.

Programma

  • 12:00-13:00 Opening bij Thuis
  • 13.00-17.30 Verschillende wijken: huiskamerconcerten Muziek bij de Buren
  • 17:30-19:30 Diner bij Junushoff (beperkte plaatsen, reserveren verplicht)
  • Vanaf 19:00 Eindfeest bij Junushoff

Meer informatie: wageningen.muziekbijdeburen.nl.

'
article
20474
Mooie line-up bij de derde Muziek bij de Buren Wageningen
Uniek aan Muziek bij de Buren is dat de optredens plaatsvinden in huiskamers verspreid door
https://wageningen.nieuws.nl/uit/20474/mooie-line-up-derde-muziek-buren-wageningen/
2018-11-20T22:59:19+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/366/2017/12/11134002/Muziek-bij-de-Buren.png
huiskamer, line-up, muziek, Muziek bij de Buren, Muziek bij de Buren 2018, muzikanten, THUIS, Wageningen, Wageningen Nieuws
Kunst&Cultuur, Nieuws, Uit