Panelgesprek LHBT+ en de Wageningen Universiteit

Foto: Public Domain Vectors

De nieuwe diversiteitscoördinator van de WUR, Heather, organiseert in samenwerking met het bestuur van SHOUT een panelgesprek over LHBT+ en de WUR waarin ervaringen gedeeld kunnen worden.

Het panelgesprek vindt plaats op woensdag 11 december van 17.00-19.00. Het is tijdens etenstijd, dus worden er pizza’s geregeld voor alle deelnemers aan het panelgesprek. Meld je aan via [email protected].

Diversity en Inclusion

Heather ten Ham is projectleider Diversity en Inclusion bij Wageningen University. Het is haar wens dat alle studenten zich in Wageningen thuis voelen op de universiteit. Om dit te bereiken wil ze graag meer weten over de ervaringen van LHBT studenten op de universiteit. Wat zijn dingen die lastig zijn, beter geregeld kunnen worden of (on)bewust voor uitsluiting zorgen?

Op woensdag 11 december van 17.00 – 19.00 uur organiseert de WUR – in samenwerking met SHOUT- een gesprek hierover in Forum en ze willen mensen graag uitnodigen hierbij te zijn en jouw ervaringen te delen. Het doel om te leren en jullie ervaringen te begrijpen en waar mogelijk dingen te verbeteren.

Wil je met hen in gesprek? Meld je dan aan door een email te sturen naar: [email protected]. Zij zorgen voor pizza en drinken (laat het even weten als je dieetwensen hebt).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen