Vijf jaar Food of Cultures in Wageningen, 260 gratis maaltijden uitgedeeld

Afgelopen week bestond Food of Cultures 5 jaar. Het cateringbedrijf van vader, moeder en dochter Eslami waar eten bereid wordt uit de wereldkeuken is inmiddels niet meer uit Wageningen weg te denken.

Het gaat goed met het bedrijf en dat betekent voor de familie Eslami, dat je wat voor een ander kan doen.

Maatschappelijk ondernemen

Het familiebedrijf is een maatschappelijke onderneming, iets dat zich niet alleen uit in het kansen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, de speciale maaltijdservice die zij sinds afgelopen Pasen hebben ingevoerd om minder bedeelden van een heerlijke maaltijd te voorzien is daar ook een voorbeeld van.

Bij iedere bestelling, werden er één of twee maaltijden gedoneerd aan de Voedselbank en het Asielzoekerscentrum.

Vorige week werden er voor het 5-jarig jubileum 260 maaltijden bezorgd aan de bewoners van het asielzoekerscentrum aan de Bosweg. Burgemeester van Rumund hielp een handje mee met inpakken van het lekkere eten.

Als je nu een maaltijd (of meer besteld) gaan er maaltijden richting vrijwilligers en betrokkenen van 4 mei en het uitgiftepunt in Renkum van Voedselbank Neder Veluwe. Kijk op Food of Cultures Wageningen voor meer informatie, of klik op onderstaand bericht om naar hun Facebookpagina te gaan.

Wie kan ons zondag of maandag helpen met het verspreiden van flyers in zijn/haar wijk? Na het succes van 260…

Geplaatst door Food of Cultures op Zaterdag 2 mei 2020

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden