Bestel en doneer een vrijheidsmaaltijd via Food of Cultures

Foto: Food of Cultures

Food of Cultures is begonnen met een unieke maaltijdservice met een maatschappelijke visie waarbij er bij iedere bestelling maaltijden worden gedoneerd aan een goed doel.

Afgelopen Pasen zijn ze voor het eerst gestart met dit nieuwe concept en het eerste doel was de Voedselbank Neder Veluwe. Dat resulteerde meteen in 91 maaltijd donaties. Met het 5-jarig jubileum pakten ze uit door hun maaltijd donaties te verdubbelen en alles bij elkaar 260 maaltijden te doneren aan het AZC. Een groot succes dus en inmiddels zijn er al meer dan 500 maaltijden gedoneerd.

Bevrijdingsfestival

In het kader van 4 en 5 mei is het volgende goede doel de vrijwilligers en betrokkenen van 4 mei en daarnaast ook de Voedselbank Neder Veluwe, uitgiftepunt: Renkum. Mahan Eslami vertelt: “Onze allereerste cateringopdracht, 5 jaar geleden was voor de vrijwilligers van het bevrijdingsfestival en het leek ons symbolisch mooi om hen een vrijheidsmaaltijd aan te bieden.”

“We hebben voor deze actie gekozen voor een nostalgisch menu met onze toppers van de afgelopen 5 jaar.” Onder andere ons spinaziegerecht met granaatappelsaus en walnoot die goed in de smaak viel bij onze klanten. Op dinsdagen en vrijdagen bezorgen we de maaltijden aan huis. Aangezien er vraag is voor andere dagen hebben we ook gekozen om op woensdag, donderdag en zaterdag een afhaalmogelijkheid te bieden tussen 17.00 – 18.00.”

“We gaan door met deze maaltijdservice. Het is een win-win-win concept. Wij blijven als gezond bedrijf draaien in deze moeilijke tijd, terwijl de klant kan genieten van wereldgerechten. En samen maken we anderen blij.”

Als je nu een maaltijd (of meer besteld) gaan er maaltijden richting vrijwilligers en betrokkenen van 4 mei en het uitgiftepunt in Renkum van Voedselbank Neder Veluwe.

Voor meer informatie bel naar 06-16167016. Of klik op onderstaande banner om naar de website van Food of Cultures te gaan.

Food of Cultures

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden