Gezellige voorjaarsmarkt in Vilente woonzorgcentrum Pieter Pauw

Foto: Vilente

Op zaterdag 24 maart is iedereen van 11.00 tot 16.00 uur welkom op de voorjaarsmarkt in woonzorgcentrum Vilente Pieter Pauw te Wageningen.

“Vorig jaar was de markt een groot succes. Dit jaar willen we met de opbrengst spelmateriaal, zoals geheugen- en bewegingsspellen, aanschaffen voor de bewoners.” vertelt Greetje Smid, coördinator welzijn. Het Nationaal Ouderenfonds verdubbelt de opbrengst van de markt.

Kraampjes

Kraampjes met cadeautjes, woonaccessoires en mooie eigengemaakte sieraden, handgemaakte poppen of leuke dingen voor Pasen.

“Er is voor elk wat wils op onze voorjaarsmarkt”, zegt Greetje. “Maar mensen zijn ook van harte welkom om gezellig te komen lunchen of een kopje koffie drinken met een gebakje erbij.” Ria Cuperus, een bekende accordeonmuzikant, zorgt voor extra leven in de brouwerij.

“De markten in Pieter Pauw zijn altijd heel gezellig, niet alleen de bezoekers, ook de bewoners genieten ervan. Wij hopen dan ook weer op een grote opkomst!”.

De toegang is gratis. Pieter Pauw is te vinden aan de Costerweg 75 te Wageningen. Meer informatie is verkrijgbaar bij Greetje Smid, [email protected] of 0317-473212.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen