112

Vuurwerkletsel, alcoholgebruik, gebroken heupen en de eerste baby

Loki met zijn ouders
Foto: De Gelderse Vallei

Een baby, vuurwerkslachtoffers, gebroken heupen en mensen met teveel alcohol of middelen op; spoedeisende hulpartsen hebben het tijdens de nieuwjaarsnacht druk gehad op de spoedeisende hulp (SEH) in Ziekenhuis Gelderse Vallei.

baby
Foto 112 Nieuws Wageningen e.o.

In Wageningen bleef het redelijk rustig. In de middag werd de brandweer opgeroepen voor een afvalcontainer die in de fik stond op het schoolplein van de Johan Friso school. Omwonende hadden geprobeerd de brand te blussen met emmers water wat mislukte.

De rest van de nieuwjaarsnacht bleef het rustig zonder noemenswaardige incidenten..

Eerste baby

De eerste baby van 2019 in Ziekenhuis Gelderse Vallei werd om 00.55 uur geboren. Het is een jongetje met de naam Loki. Loki maakte samen met zijn ouders een goede start. Na twee uurtjes mocht hij al met hen mee naar huis, in Ede. Zijn ouders mevrouw Simonis en de heer Westereng, omschrijven deze nacht als de meest bijzondere oud en nieuw met een zeer spectaculaire start!

Vuurwerkslachtoffers

Op de spoedeisende hulp (SEH) zijn in totaal vier vuurwerkslachtoffers binnengebracht, waarvan ook een gewonde door carbid schieten. Ook werden patiënten met letsel door uitgaansgeweld behandeld. Daarnaast werden twee personen met te veel alcohol en/of gebruik van middelen opgenomen. Drie ouderen braken thuis hun heup en werden ook via de spoedeisende hulp opgenomen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0