112

Verkeersregelaar gewond door scooterrijder: 500 euro beloning voor tip

Foto: Manfred Richter, Pixabay

Verkeersregelaar Margit is zondagmiddag rond 16:00 uur op de Panbstendam in Wageningen aangereden door een scooter. Zonder zich bekend te maken is die er van door gegaan. Margit kon naar de spoedeisende hulp.

Ze heeft diverse kneuzingen en zit voorlopig thuis. Haar werkgever Rick Mulders is ontzet dat haar dit is overkomen en looft een beloning uit van €.500,- voor de gouden tip die leidt naar de identiteit van de scooterrijder.

Verkeer regelen

Margit stond het verkeer dat naar de Nederrijn wilde gaan te regelen. In verband met de hitte en de geldende coronamaatregelen werd het bedrijf ingehuurd door de gemeente Wageningen. Zo wordt de bezoekers onder andere gevraagd niet met hun voertuig naar het water te rijden maar te parkeren op een centrale plek in verband met de bereikbaarheid.

Dat ging deze middag dus fout toen deze scooterrijder meende Margit aan te moeten rijden. De jongen op de scooter wordt tussen de 16 en 20 jaar geschat. Achterop zat een jongedame.

De scooterrijder krijgt nog een waarschuwing mee, als hij zich maandagmiddag om 12:00 niet heeft gemeld bij het politiebureau te Wageningen, gaat het bedrag voor de gouden tip omhoog, net zo lang tot hij gevonden is.

Wij zijn op zoek, naar de scooterrijder!

Margit werd om 16.00 uur aangereden.

Geplaatst door Nevete op Zaterdag 8 augustus 2020

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen