112

Verdachte omgebrachte man Gruttoweide blijft in de cel

Foto: Wageningen Nieuws

De 21-jarige verdachte van betrokkenheid bij de dood van de 54-jarige Wageningse man die werd aangetroffen aan de Gruttoweide, blijft nog zeker twee weken vastzitten.

Daartoe besloot de rechter-commissaris vrijdag.

Groenstrook

Woensdag werd om 15:15 uur het ontzielde lichaam van de 54-jarige aangetroffen op de groenstrook achter de Gruttoweide. De politie ging kijken naar aanleiding van een melding. Deze melding werd gedaan door de verdachte zelf.

Na vondst van het lichaam werd de omgeving afgezet en startte de politie met het onderzoek. Daarbij deden zij ook buurtonderzoek en riepĀ getuigen op zich te melden.

Sectie

De verdachte en het slachtoffer waren aan het werk in het groen. De politie ging eerst uit van een snoei-ongeluk maar deelde al snel mede dat zij een verdachte hadden opgepakt en uitgingen van een misdrijf.

Vrijdag is er sectie verricht op het lichaam. De uitkomsten hiervan zijn (nog) niet bekend gemaakt. VerschillendeĀ getuigen meldden dat de man behoorlijk verminkt was en dat hij geslagen zou zijn met een schep. De politie heeft tijdens het onderzoek mensen afgeraden te gaan kijken.

Maar dat sommigen dat toch deden vertelt deze omwonende aan Omroep Gelderland:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen