Word klimaatcoach in Gelderland

Wordt ook klimaatcoach
Foto: anncapictures via Pixabay

Help je mee om de klimaatdoelstellingen te halen? Wil je duurzamer gaan leven en als ambassadeur jouw buurtbewoners helpen om zuiniger met energie om te gaan? Word dan klimaatcoach.

Provincie Gelderland biedt dit najaar 24 Gelderlanders de kans om klimaatcoach te worden. Stichting KlimaatGesprekken verzorgt de training, zodat je als klimaatcoach in jouw stad, dorp of buurt workshops kan geven.

Training tot klimaatcoach

Tijdens een driedaagse training leer je hoe je zelf klimaatschade kan verminderen en hoe je hierover het gesprek met anderen voert. De opgeleide klimaatcoaches weten hoe ze anderen kunnen helpen zuiniger om te gaan met energie en klimaatvriendelijke keuzes te maken. De klimaatcoaches helpen zo energie te besparen en de klimaatdoelstellingen in Gelderland te halen.

Klimaatcoach 

Ben je iemand die graag mensen coacht en in kleine groepen training geeft? Wilt je graag onderdeel zijn van een groep vrijwilligers die allemaal klimaatcoach zijn in Gelderland? Heb je de tijd om regelmatig workshops te geven? Dan is Stichting KlimaatGesprekken op zoek naar jou! Provincie Gelderland vergoedt de hele training, maar je betaalt zelf bij de start € 100 borg. De borg krijg je terug nadat je minimaal twee workshopreeksen hebt gegeven. Voor alle voorwaarden en meer informatie over de trainingen kun je terecht op KlimaatGesprekken

Andere mogelijkheden en momenten voor duurzame inspiratie

Aanmelden voor de trainingen kan via de website van KlimaatGesprekken. Weet je niet zeker of klimaatcoach worden iets voor jou is? Dan kun je meer informatie krijgen tijdens een gratis (online) introductie. Wil je geen coach worden, maar wel meer leren over duurzaam leven en anderen inspireren? Neem dan deel aan één van de workshopreeksen of de grote online inspiratiesessie.

  • Gelderse klimaatcoachtraining: vrijdag 17, zaterdag 18 september en vrijdag 1 oktober 2021
  • Online inspiratiesessie: zaterdag 2 oktober 2021 15.00 – 17.15 uur
  • Online introductiesessie: donderdag 14 oktober of zaterdag 16 oktober 2021
  • Gelderse klimaatcoachtraining : vrijdag 5, zaterdag 6 en zaterdag 13 november 2021

Bron: Provincie Gelderland