Lentekriebels in de bblthk: lenteliedjes voor de allerkleinsten

Foto: Spencer Selover pexels

Lentekriebels: lenteliedjes voor de allerkleinsten, baby’s van 6 tot ongeveer 18 maanden zijn samen met hun (groot)ouders extra welkom in de bblthk.

Samen met Saskia Beverloo van muziekcentrum Harlekijntje ga je de kleintjes op 23 april van 9.00 tot 10.00 laten kennismaken met een wereld van muziek.

Lente

De lente is net begonnen, dus er worden liedjes gezongen en spelletjes gespeeld rondom dit vrolijke seizoen. Van buiten spelen tot vlinders, van lammetjes tot bloemen en meer. En ook na afloop is er gezellig samenzijn met koffie en thee. Deelname aan de activiteit Lentekriebels is gratis.

Saskia Beverloo is gespecialiseerd in muziek voor jonge kinderen. Zij is oprichter en docent bij Muziekcentrum Harlekijntje. Naast de lespraktijk, met veel lessen voor baby’s, peuters en kleuters, geeft ze workshops op kinderdagverblijven en scholen.

Lentekriebels is een activiteit in het kader van Boekstart voor baby’s. Hier werken de bblthk, de gemeente en de JGZ (VGGM) samen om de taalontwikkeling bij heel jonge kinderen en hun ouders te stimuleren; van samen boekjes kijken, aanwijzen, benoemen, praten tot zingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen