H.J. Piekschool bestaat 100 jaar in 2021 en dat wordt een feestje!

Foto: H.J. Piekschool

De H.J. Piekschool uit Wageningen bestaat 100 jaar in 2021. Een hele mijlpaal die uiteraard groots gevierd gaat worden en de voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang.

Ieder kind mag pieken, zeggen ze op de Piekschool en volgend jaar pieken ze zelf even mee. Tal van leuke dingen hebben ze in petto en dat begint al in januari.

100 jaar, dát zijn een hoop onderwezen kinderen

Voorzitter van het bestuur Léon Koolen vertelt in onderstaand filmpje enthousiast wat ze zoal van plan zijn. Niet alleen gaan de medewerkers van school met de leerlingen het 100-jarig bestaan vieren, ook de ouders van de kinderen dragen hun steentje bij maar er is nog wel het één en ander nodig om het jubileumjaar tot een heus Piekjaar te maken.

Zo zijn er nog vrijwilligers nodig, nog meer leuke ideeën en ook is er geld nodig. Daarvoor hebben ze zelf al iets leuks bedacht: diverse artikelen met het logo van de H.J. Piekschool daarin geborduurd die iedereen kan aanschaffen. Met de opbrengst worden naast de productiekosten, de festiviteiten gesponsord. Er zullen ook nog andere middelen ingezet worden zoals een sponsorloop.

De echte jubileumweek wordt van 30 mei tot en met 5 juni gehouden met een groot feest op het eind. Maar heel 2021 zal in het teken staan van het 100-jarig bestaan. Via de Facebookpagina van de school blijf je op de hoogte. Ook vind je alle informatie over de artikelen met het Piekschoollogo, hoe je eraan komt.

Heb jij ooit op de H.J. Piekschool gezeten? Ooit ergens in die afgelopen 100 jaar? Of les gegeven? Dan vind ook jij het misschien wel leuk om deel uit te maken van de festiviteiten en je als vrijwilliger aan te melden. Ook die informatie vind je op hun pagina.

Bekijk dit leuke filmpje rond het 100 jarig bestaan in 2021 van de H. J. Piekschool.

Geplaatst door H.J.Piekschool op Woensdag 19 augustus 2020

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen