Collecteweek KWF 30 augustus van start, collecteer je mee?

Foto: KWF

Het is een heftige periode; corona overheerst en heeft enorm veel invloed op ons dagelijks leven. Helaas zijn hierdoor veel KWF acties niet doorgegaan, zoals de Alpes d’HuZes en de 11 stedenzwemtocht van Maarten van der Weijden.

De KWF collecteweek van zondag 30 augustus tot en met zaterdag 5 september is van groot belang omdat mensen met kanker uw
steun nu harder nodig hebben dan ooit!

Doorgaan

KWF Wageningen heeft besloten om de collecteweek door te laten gaan, maar wel op een veilige manier voor jou als gever én de KWF collectanten. Veilig collecteren kan op drie manieren: aanbellen met de collectebus, aanbellen met de donatiekaart of de donatiekaart in je brievenbus achterlaten, zie ook het stappenplan hieronder.

Contant geld in de KWF collectebus blijft meer dan welkom. De collectant kan de collectebus op de grond zetten en 2 stappen achteruit doen of de bus met gestrekte arm vasthouden. Immers met 2 armlengtes houd je toch 1,5 meter afstand. In deze tijd wil KWF digitaal doneren met een QR code meer en meer onder de aandacht brengen. Er is tegenwoordig steeds minder contant geld in huis en bovendien is digitaal doneren veiliger.

Daarom zijn zowel de KWF collectebussen als de KWF donatiekaarten voorzien van een iDEAL QR code. Dit werkt als volgt: open op je mobiele telefoon of tablet de mobiel bankieren app, iDEAL app of Tikkie app. Vervolgens scant u de KWF QR code waarna u vanzelf in het betaalscherm komt. Het bedrag van uw donatie is voor het gemak al ingevuld. U kunt dit bedrag, indien gewenst, aanpassen en vervolgens verzenden. Dit is eenmalig, veilig en anoniem.

Doneren of collecteren?

Mocht je de collectant gemist hebben en alsnog contant of digitaal willen doneren? Zaterdag 5 september staan ze met KWF collectebussen en KWF QR codes in winkelcentrum Tarthorst. Je bent daar van harte welkom. Samen met alle Wageningers hopen ze, ook in deze moeilijke periode, een mooi bedrag voor KWF kankerbestrijding op te halen!

In Wageningen zoeken zij nog collectanten. Heb je in de collecteweek nog een paar uur vrij, neem dan contact op met Annelien Keuning (06-51928559).

collecteweek

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen