De bibliotheek organiseert Kneuzencafé op 24 juli

Foto: Pixabay

Heb jij een lijf met gebreken of een hoofd met kuren? Een totaal gebrek aan energie? Pas jij ook niet altijd even goed in een maatschappij vol gezonde mensen die wel duizend keer meer lijken te kunnen dan jij? ‘Kneus’ zijn is keihard werken…

Maar achter iedere ‘kneus’ schuilt een mens met zorgen, dromen, hoop en talenten, die weleens gezien mogen worden! Kom jij de jouwe met ons delen? Wil je muziek komen maken, iets laten zien of je verhaal met ons delen? Voel je vrij! Luister en kijk je liever? Dan ben je ook van harte welkom op 24 juli van 14.00 tot 15.15 uur in de bibliotheek. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Voor en door kneuzen

Het kneuzencafé is helemaal voor en door kneuzen en wordt georganiseerd door opperkneus Annelies Gramsma, schrijver en columnist op Instagram: @annelies_schrijft, in samenwerking met de bblthk.

Het Kneuzencafé is onderdeel van het MeeMaakPodium van de bblthk: een open podium voor iedereen die houdt van kunst en cultuur. Een plek waar je kunt dromen én doen! Meer over het MeeMaakPodium: www.bblthk.nl/meemaakpodium.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen