Vrijwilligersvacature: bestuurslid bij stichting Nabij

Foto: Vrijwilligersvacaturebank

Wil je een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen die eenzaam zijn of in een sociaal isolement verkeren? Ben je op zoek naar een uitdagende en zinvolle vrijwilligersfunctie waarin je je bestuurlijke talent kunt inzetten? Word dan bestuurslid bij Stichting NAbij.

Stichting NAbij is een organisatie die zich inzet voor mensen die behoefte hebben aan meer contact en gezelligheid.

Praktische ondersteuning

De vrijwilligers bieden hen een luisterend oor, een goed gesprek, een gezamenlijke activiteit of een praktische ondersteuning. Stichting NAbij werkt samen met andere organisaties, zoals de gemeente, welzijnsinstellingen en zorgaanbieders. Als bestuurslid ben je medeverantwoordelijk voor het beleid en de strategie van de stichting. Je denkt mee over de visie, de doelstellingen, de financiën en de communicatie. Je hebt regelmatig overleg met de andere bestuursleden en de coördinator.

Belangstelling?

Je vertegenwoordigt de stichting naar buiten toe en onderhoudt contacten met relevante partners. Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie? Ga dan snel naar de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen