Theater Welkom! Gastvrijheid op z’n best 

Foto: Bibliotheek Wageningen

Ontvang jij als vrijwilliger bezoekers, gasten, klanten of leden? Kom dan naar het Theater Welkom! Gastvrijheid op z’n best. Het Vrijwilligers Centrum Wageningen organiseert deze bijeenkomst op donderdag 12 oktober 19:15 tot 21:30 uur in de bblthk, Stationsstraat 2.

Als vrijwilliger ben je belangrijk voor jouw organisatie. Hoe zorg je dat mensen zich welkom voelen op de plek waar jij zo graag werkt. Je bent als het ware het visitekaartje van de organisatie. Of je nu actief bent bij de voetbalclub, een museum, een wijkcentrum, een tweedehandswinkel of een verpleeghuis.

Hilarische scenes

Brigitte Bloemenkamp en Gerda Harrewijn spelen een aantal hilarische scènes waarin lang niet alles gaat zoals het zou moeten. Samen met de andere deelnemers bepaal je wat de acteurs beter kunnen doen. Jij roept, de acteurs spelen.

Wil je een avondje ontspannen lachen en tegelijkertijd iets leren over gastvrijheid? Je bent van harte welkom! De avond is gratis voor vrijwilligers. Meld je dan aan voor deze bijeenkomst: www.vcwageningen.nl/workshops, [email protected] of 06 12 11 71 90

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen