Familiecircus Bossle nog tot en met 12 november in Arnhem

Foto: Circus Bossle

Het gezellige Duitse familiecircus Bossle komt naar je toe. Of het nu lang of kort geleden is dat je naar het circus ben geweest; het is altijd feest. Kom lachen om clown Otto en laat je verbazen door acrobaten, jongleurs en veel meer.

Vanaf woensdag 1 november tot en met zondag 12 november staat het circus bij de Rijnhal, op de parkeerplaats van de Decathlon.

Show voor de hele familie

Circus Bossle is op toer door Nederland en brengt een spetterende en vermakelijke show voor de hele familie. De show kan al jaren op veel positieve reacties rekenen.Het circus staat momenteel in Arnhem. Je kunt kaarten reserveren tijdens speeldagen bij de kassa van de circustent, elke dag tussen 10.00 en 11.00 uur en vanaf een uur voor elke voorstelling.

Met grappige en grollige groet van Clown Otto en zijn kornuiten: acrobaten en  jongleurs en alles meer daarbuiten. Komt het zien komt het zien!

Groepsarrangementen

Voor groepen zijn er speciale arrangementen beschikbaar. Er zijn volop leuke combinatiemogelijkheden voor een gezellige dag, met een interactief  programma waarin iedereen meedoet. Vraag naar de mogelijkheden. Meer informatie via tel.06-22736700

Het bericht gaat verder onder de afbeelding.

Familiecircus

Laatste keer bij de Rijnhal

Bij de aanvraag van de benodigde evenementenvergunning voor kerstvoorstellingen met  circus Bossle voor dit jaar en volgend jaar, heeft de gemeente Arnhem medegedeeld dat er door nieuwbouw op deze locatie geen evenementen meer mogelijk zijn. Gelukkig kan circus Bossle door de show te vervroegen in november van dit jaar nog wel terecht.

Helaas houdt het dus definitief op met het vermaak op deze nostalgische plek. Vele jaren zijn in samenwerking met verschillende circussen wereldartiesten te zien geweest tijdens de kerstperiode. Naast circus Bossle hebben hier ook andere grote circussen hun shows gegeven. De nieuwbouw betekent de afsluiting van een tijdperk.

David Bossle van circus Bossle: “Hopelijk vindt de gemeente voor de volgende jaren een ander geschikt terrein zodat wij de traditie van kerstcircus voort kunnen zetten voor de inwoners van Arnhem en omstreken.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen