ASM Festival Arnhem maakt line-up compleet voor 18 mei

Foto: Valk Event Productions

Elk jaar haalt de organisatie van het ASM Festival de absolute top aan Nederlandse acts naar Arnhem, zo ook op deze vijfde editie. DI-RECT, De Jeugd van Tegenwoordig, André Hazes, Kris Kross Amsterdam, The Dirty Daddies en MEAU staan op 18 mei in de line-up van het Festival.

Zaterdag 27 januari om 09.30 uur start de kaartverkoop. Inschrijven voor de Early Bird is ook nog mogelijk. Inschrijvers krijgen de mogelijkheid om eerder kaarten te kopen.

Divers programma

Het ASM Festival brengt jaarlijks vrienden samen in een unieke setting aan de Rijn. Komend jaar op een nieuwe datum: 18 mei. Dit jaar vindt de vijfde editie van het festival plaats met opnieuw een divers programma aan popacts, hiphop, rock, Nederlandstalig en met als afsluiter het Amsterdamse dj-trio Kris Kross Amsterdam. Het trio is inmiddels een gevestigde naam in de Nederlandse muziekindustrie. Zo staan zij in de top 10 beste Nederlandse acts aller tijden. Ook tikte zij met hun eerste Nederlandstalige hit, ‘Hij Is Van Mij’ de 100 miljoen streams aan op Spotify. De Jeugd van Tegenwoordig, een waar hiphop icoon in de Nederlandse muziekscene, brengt keer op keer levendige hits uit waaronder ‘Moderne Manieren’. Met nummers als ‘Watskeburt’ en ‘Manon’ hebben ze bewezen dat vernieuwing en eigenzinnigheid de sleutel tot succes is. En met inmiddels drie gouden albums op zijn naam is André Hazes een ware publiekslieveling en komt de sfeer opvoeren met heerlijke meezingers. The Dirty Daddies en MEAU staan voor het eerst op ASM, maar zijn beide momenteel enorme hitmachines die uiteraard niet aan de line-up mogen ontbreken.

Kaartverkoop

De reguliere kaartverkoop gaat op zaterdag 27 januari om 09.30 uur van start. De Early Bird verkoop geeft de mogelijkheid om een half uur eerder kaarten te kopen. Hiervoor dien je je van tevoren in te schrijven. Inschrijven en kaarten verkrijgbaar via www.asmfestival.nl. Een kaart voor het ASM Festival kost €47,50 (exclusief fee).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen