Spoken word en jazz in Wageningen

Foto: Poppunt Gelderland

Wil je podiumervaring opdoen, andere muzikanten ontmoeten of gewoon lekker samen spelen? Dan zijn dit de uitgelezen plekken om te zijn!

Twee keer per jaar zet Poppunt Gelderland alle Gelderse jamsessies en open mics op een rij, van hiphop tot jazz en van singer-songrwiter tot elektronische muziek. Dit zijn de mogelijkheden in Wageningen. Voor sessies in andere Gelderse plaatsen zie: PoppuntGelderland.

Spoken word

Dit is het maandelijks open podium in Wageningen voor iedereen die zich bezig houdt met muziek en woordkunst. Elke tweede woensdag van de maand kun je langs komen om deel te nemen, of om te komen luisteren naar alles wat wordt gepresenteerd.

Data: 21 februari, 20 maart, 24 april, 22 mei, 19 juni
Locatie: bblthk
Meer info

Jazz in Wageningen


Op de laatste dinsdag van de maand organiseert Jazz in Wageningen een workshop onder leiding van een bekende muzikant of -docent die vanaf 21.00uur over gaat in een jamsessie. De jamsessie wordt geleid door een sessieleider en een geluidstechnicus om het soepel te organiseren en fijn te laten klinken. Ter plekke is techniek aanwezig en deelname is gratis.

Data: 30 januari, 22 februari, 28 mei
Locatie: Theatercafé Junushoff
Meer info

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen