Vrijwilligersvacature bij weidevogelwerkgroep Binnenveld Oost

Foto: Weidevogelwerkgroep Binnenveld Oost

Heb je een passie voor weidevogels? En heb je kennis van communicatie en PR? Word dan promotor van de Weidevogelwerkgroep Binnenveld Oost.

Je initieert en coördineert promotieactiviteiten van deze werkgroep zoals publiciteit rond vondst eerste ei. Ook zorg je dat het jaaroverzicht gemaakt wordt en regel je deelname aan streekmarkten. Je stemt de PR activiteiten af met Agrarische natuurvereniging Het Binnenveld. Het gaat onder meer over de website.

Beschermen van akker- en weidevogels

De Weidevogelwerkgroep is een groep vrijwilligers, die als doel hebben om de akker- en weidevogels te beschermen en in stand te houden in het Binnenveld. Zij doen dit, samen met de boeren, door gedurende het broedseizoen op het land van de boeren nesten van de kievit, grutto, tureluur, wulp en scholekster op te zoeken, te registreren, te markeren en te monitoren zodat de nesten niet door landbouwactiviteiten beschadigd worden.

Interesse?

Zin in en heb je een dag per maand tijd? Ga dan naar de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen