Vrijwilligersvacature: maatje bij Humanitas

Foto: Humanitas

Heb jij er plezier in om er samen op uit te gaan, even gezellig koffiedrinken in de stad of wandelen? Word dan maatje bij Humanitas en ga op stap met Anneke (rond 75 jaar).

Anneke voelt zich eenzaam, vooral nadat haar man is overleden. Ze zou graag meer contact willen maar vindt het lastig om initiatief te nemen.

Samen erop uit

Anneke is vroeger kapster geweest en heeft veel gereisd. Ze is sociaal, behulpzaam en makkelijk in de omgang. Ze zou het fijn vinden om er samen op uit te gaan. Vanwege haar conditie kan ze niet echt lange einden lopen.

Humanitas is er voor mensen die graag naar buiten willen, maar dat zonder maatje niet (meer) kunnen. Door samen activiteiten te ondernemen, houden zij (weer) beter contact met de samenleving. Je wordt onderdeel van  een enthousiast vrijwilligersteam.

Interesse?

Ben jij een vriendelijke en bescheiden vrouw die goed kan luisteren? Kun je initiatief nemen maar geef je vooral de ander de ruimte om die te nemen? Ga dan meteen naar de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen