Wageningen Nieuws jaaroverzicht, wat werd in 2019 maandelijks meest gelezen

Foto: CC0

Wageningen Nieuws wenst alle lezers een fantastisch 2020 met veel geluk, gezondheid, leuks en liefde. Tijd voor een terugblik op 2019, welke artikelen werden het meest gelezen?

Januari

In januari trof de politie van Wageningen een viertal gereedschapskoffers aan onder een balkon aan de Van der Waalstraat. Vreemde plek vonden zij, dus van wie waren ze?

Februari

Een audiosysteem meenemen bij een elektronicawinkel, je zal het lef maar hebben. Een man en een vrouw hebben dat maar helaas voor hen, staan ze op beeld. Desondanks zijn ze nog niet gevonden.

Maart

Het was me het weertje wel in Maart. Op een stormachtige zaterdag is de brandweer bijna de hele dag in de weer met afgebroken takken en andere zaken die in de rondte vliegen.

April

In de aanloop naar het jaarlijkse Bevrijdingsfeest worden artikelen daaromtrent het meest gelezen. Wie er op de podia staan op 5 mei 2019 is iets wat de meesten willen weten.

Mei

Het is wat het is, ook in mei was het artikel wie er op de podia staan tijdens het Bevrijdingsfestival 2019 het meest gelezen. Die link staat hierboven al, dus maar even nagenieten dan:

Juni

In juni komt de enorme houten Ark in de Haven van Wageningen te liggen. De eenvoudig uitziende Ark is een waar kunstwerk aan de binnenkant. Diverse Bijbelse verhalen worden verteld. De Veluwezoom In Beeld maakt er een reportage van.

Juli

Op 19 juli breekt er brand uit op een klein jacht in de Haven van Wageningen. Twee gewonden werden al vrij snel ontdekt, naar een derde persoon moest worden gezocht en werd later overleden aangetroffen. Het blijkt een 86-jarige vrouw. De brand was een noodlottig ongeval

Augustus

In augustus wordt een jonge vrouw beroofd op de Haarweg, de politie is op zoek naar getuigen. Een paar dagen later wordt er wederom een vrouw aangevallen, deze studente wist gelukkig te ontsnappen.

September

Als er in de Uiterwaarde brand uitbreekt dan gaat de brandweer daar uiteraard op af. De aanwezige koeien waren het daar duidelijk niet mee eens; zowel op de heen als op de terugreis blokkeerden zij de weg.

Oktober

Geen leuke dag in zwembad De Bongerd op 13 oktober. Er moest iemand gereanimeerd worden en verschillende hulpdiensten, waaronder een helikopter kwamen ter plaatse. De situatie heeft zoveel indruk gemaakt dat het zwembad besluit dicht te gaan.

November

In november gebeurd er iets wat veel mensen boos maakt: een bejaarde vrouw wordt opgelicht. De vermoedelijke dader wordt gefilmd tijdens het pinnen met het pasje van de vrouw. De dader is helaas nog niet gevonden.

December

Verwarde personen, ook in Wageningen lopen ze rond, sommigen zwaaien daarbij met bijlen. Geen goed idee vond de politie die hun vuurwapen trok. Gelukkig liet de man zich overhalen en meenemen. Het werd landelijk nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen