Vrijwilligersvacature bij de Wintermarkt van de Stadsboerderij

Foto: Stadsboerderij

Wil jij af en toe wat doen als vrijwilliger? Help dan mee om de Wintermarkt van de Stadsboerderij tot een succes te maken. De wintermarkt vindt plaats op vrijdag 19 januari van 13:30 tot 19:00 uur.

Kijk wat jij graag doet en waar je kunt helpen. Wil je achter een kraampje staan op de Wintermarkt van de Stadsboerderij, dan ben je van harte uitgenodigd. Of vind je het leuk om mee te helpen bij een knutselactiviteit voor kinderen? Van harte welkom. Ook met een paar uurtjes zijn ze blij. Er wordt gewerkt aan de precieze invulling van de wintermarkt.

Glazen potjes

Ook wil de Stadsboerderij het terrein voorzien van potjes met een waxinelichtje. Heb je kleine glazen potjes  van bijvoorbeeld jam- of pindakaas. Lever deze in op 19 januari. De Stadsboerderij ligt midden in het centrum aan het Spijk. Zij willen het contact tussen kinderen en dieren in een diervriendelijke omgeving bevorderen.

Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie? Ga dan snel naar de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen