Vrijwilligersvacature bij de Volksuniversiteit Wageningen

21 jun , 20:35 Nieuws
volksuniversiteit pixabay 1
Heb jij passie voor informeel volwassenenonderwijs, kunst- en cultuureducatie? Bouw dan als bestuurslid mee aan de toekomst van de Volksuniversiteit Wageningen.
De Volksuniversiteit Wageningen is al meer dan vijftig jaar actief. Jaarlijks organiseren zij ongeveer 125 cursussen en lezingen. Een gevarieerd educatief programma voor een breed publiek in een informele sfeer. Plezier in het leren staat voorop.

Tien enthousiast vrijwilligers

Het bestuur van de VUW is een participerend bestuur en bestaat uit tien enthousiaste vrijwilligers. Als lid van het bestuur denk je mee over het cursusprogramma, zet je lijnen uit voor de korte en lange termijn, de continuïteit en financiën en speel je in op maatschappelijke ontwikkelingen. Het bestuur wordt ondersteund door een parttime administratief medewerker. Je komt in een gezellig en enthousiast bestuur met ruimte voor ontplooiing, inbreng en waardering.

Interesse?

Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie? Ga dan meteen naar de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen. www.vcwageningen.nl
Voor meer informatie zie: